Brak na daljinu

 Kategorija: Ljubavna prica


U početku smo bili samo prijatelji, ali kroz neko vrijeme mi je rekao da mu se stvarno svidjam i da želi nešto više od prijateljstva. U to vrijeme sam bila jako neodlučna,ali on je i dalje insistirao na svojoj želji. 
Naš odnos je počeo vrlo raznoliko da bih za kratko vrijeme prerastao u savršenu ljubav. Evo već smo 15 god. u braku i sve bih bilo savršeno da ne postoji ta udaljenost od 1500 kilometara.
Od samog početka braka živimo taj "brak na daljinu" i mogu reći da smo mi živi dokaz da ljubav sve pobjedjuje! Ne vidimo se po 3mj. (bez dodira,bez zagrljaja.nema poljubaca,bez golotinje u dvoje) teško je izdržati ovu vrstu pritiska.Ti pritisci se jako često postavljaju u kušnjama, ljubomore, seksualne epstinencije itd. 


Vjerujte ta ljubav na daljinu fizički i psihički iscrpljuje.Srećom imamo svakodnevno održavanje putem facebooka,skajpa,sms poruka i to nam dodje kao jedna vrsta utjehe,naravno da nije moguće zamjeniti zagrljaj,poljubac i sve ostalo,ali održavamo kontakt i želju ka skorijem sustretu. 

Dosta teško ali s vremenom smo se prilagodili svom načinu života i svoj cilj uspješno ostvarujemo. Udaljenost nije prepreka za istinsku ljubav, čak bih rekla s tim željama za skorijim susretima se sve više i više volimo i želimo.  




Autor: anoniman.



Prica je objavljena u okviru  nagradne igre. Procitajte Informacije o nagradnoj igri i druge price.

..................................................................................................................................................................
e-mail:moja_saveta@yahoo.com
skype:doktor SOS
...................................................................................................................................................................

Nema komentara:

Objavi komentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...